Me

our family in the philippines
Olemme seikkailunhaluinen perhe, joka rakastaa matkustamista ja uusia kokemuksia. Christina on Suomesta kotoisin oleva  entinen tapahtumajärjestäjä ja Robert IT yrittäjä Virosta, joka harrastaa ja kilpailee vapaasukelluksessa. Eri maat ja kulttuurit ovat olleet mielenkiintomme jo ennen kuin tapasimme. Intohimomme matkusteluun on vain vahvistunut tapaamisemme jälkeen. 

Meribelin syntymän jälkeen emme halunneet ostaa farmariautoa ja omakotitaloa taajamasta, vaan halumme matkustamiseen kasvoi. Meribel oli vieraillut 12:ssa eri maassa 12 kuukauden ikäisenä. Tärkeämpää kuitenkin määrän sijasta ovat vaikutukset kaikista upeista, mielenkiintoisista ja inspiroivista ihmisistä, jotka olemme tavanneet. 

Tavoitteemme ei ole matkustaa koko aikaa vaan enemmänkin elää elämää ilman jarrua, eikä jumittua arjen vietäväksi. Tällä blogilla haluamme jakaa omia matkakertomuksia, elämän tavoitteita ja vinkkejä – asioita joita olemme oppineet matkan varrella. Toivottavasti voimme myös rohkaista ihmisiä erilaiseen perhe-elämään jossa ei tarvitse unohtaa omia henkilökohtaisia haaveitaan.

Tällä hetkellä
Meillä ei ole pysyvää kotia
Olemme jumissa Panglaon -saarella Filippiineillä
Meribel tykkää iltaisin etsiä Gekkoja

Me rakastamme 
Matkustamista veden äärelle
Tulista kasvisruokaa
King size sänkyä kolmella peitolla

Meille tärkeää
Järjestää juhlia perheen ja ystävien kesken
Toimiva internetyhteys
Luonto