Qatar Airwaysin välilasku Dohassa

Qatar Airwaysin välilasku Dohassa -tarjous oli houkutellut meitä jo pitkään. Tarjouksessa saa viisumivapaan stopoverin eli välipysähdyksen Dohassa yhdestä neljään päivään. Kohteessa voi yöpyä hyvätasoisissa hotelleissa alennetuin hinnoin, jopa 23 dollarin hintaan per yö. Päätimme kokeilla tätä vaihtoehtoa, koska matkustaminen pienen lapsen kanssa voi olla rankkaa yhteen putkeen, emmekä olleet kokeneet vielä arabialaista vieraanvaraisuutta.

Robert onnistui nyrjäyttämään molemmat nilkkansa viimeisenä iltana ennen matkalle lähtöä kompastuttuaan varastomme portailla tavaroita pakatessa. Rajoitetusta liikkumisesta huolimatta Robertin äidiltä saatujen kävelykeppien ja laadukkaiden lentokenttäasiakaspalvelujen avulla pääsimme turvallisesti Dohaan, jossa saavuimme suoraan 5 tähden hotelliin. Siellä vietettiinkin paljon aikaa sisätiloissa leväten ja hotellin huonepalveluista nauttien.

Dohassa on paljon perheystävällisiä majoituksia, mutta valitsimme kuitenkin paikan yhdestä korkeimmista rakennuksista business-alueen keskeltä. Välilaskun jälkeen olimme matkalla Filippiineille rantakohteeseen, joten pienestä kaupunkilomasta ja maisemasta ei olisi haittaa tässä vaiheessa. Koemme myös, että vanhemmilla on mahdollisuus laittaa omat mieltymykset edelle eikä aina tarvitse olla etsimässä lapsiystävällisintä hotellia, jossa on leikkihuone. Yksi- ja puolivuotias Meribel jaksoi juosta innoissaan marmorikäytävillä, ihmetellä maisemia isoista ikkunoista, painella hissin nappuloita ja saada ylimääräistä huomiota hotellin työntekijöiltä, jotka eivät ole tottuneet näkemään pieniä lapsia hotellissaan joka päivä. Dohan sisäiset välimatkat ovat pieniä, ja UBER-palvelu on edullinen ja saatavilla joka puolella. Sijainnilla ei siis ole niin paljon väliä kuin itse hotellin palveluilla.

Kolme parasta nähtävyyttä Dohassa

Fyysisistä esteistä huolimatta halusimme käydä katsomassa niin monta Dohan nähtävyyttä kuin vain mahdollista. Ehdottomasti vierailun arvoisia olivat Islamilaisen taiteen museo, keinotekoinen Pearlin saari ja Villagio-kauppakeskus, jossa on tekotaivas ja gondoleita. Teimme jonkin verran ostoksia, koska osa matkalaukuistamme oli kadoksissa ja saimme onneksi Revolutin-matkavakuutuksen kautta korvauksia puuttuvista tavaroista.

Qatar Airwaysin välilasku Dohassa oli ehdottomasti suosittelemisen arvoinen kokemus. Se sopii erityisesti silloin, jos et ole vielä vieraillut arabimaissa, tykkäät laadukkaista kaupoista ja elämäntyylistä, matkustamisesta lasten kanssa ja jos sinulla ei aikataulullisesti ole kiire loppukohteeseen. Mielestämme tämä 3 päivää oli juuri täydellinen aika tutustua Dohaan matkakohteena. 

Oletko hyödyntänyt Qatar Airwaysin välilaskutarjouksen?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.